God stemning!

Det sier mye om den famlende statusen til Manchester United sin franske superstjerne Paul Pogba, når Manchester City ikke engang ønsker å gjennomføre samtaler om en gratisovergang. – Paul Pogba har ikke skrevet under på et vanvittig forlengelsestilbud fra desperate Manchester United sjefer.

Agenten til Pogba, grådige Mino Raiola har presset alle så hardt gjennom flere år at han en «dealbreaker» for mange. Agenten og Manchester City manager Pep Guardiola har gammelt uvennskap etter en episode knyttet til Zlatan Ibrahimovic fra tiden de begge var i Barcelona.

90min melder at Manchester City skal ha avslått muligheten til å signere Paul Pogba på en gratis overgang. De ønsker i stedet å kjempe mot Chelsea og Manchester United om West Ham-stjernen Declan Rice. – West Ham manager David Moyes har heller ikke tenkt til å gi seg uten kamp. Han mener den 23 år gamle defensive midtbanespilleren er verdt minst 150 millioner pund.

«Det kan være lurt av Erling Braut Haaland, som har samme manager å huske at en gang var Paul Pogba svært ettertraktet og tidenes dyreste spiller»!

Forrige sesong var det Jack Grealish (ikke spesielt vellykket), til sommeren er det Declan Rice sin tur, tror mange. Den engelske landslagsspilleren hos West Ham har etablert seg som en av de hotteste midtbaneprofilene på balløya. Ute av EU teller det engelske passet i tillegg en god del for Premier League-klubbene. Ryktene har gått om Rice sin exit, nå er spillet i gang for alvor.

Ifølge The Guardian har Declan Rice nå også avslått West Hams tredje kontraktstilbud.

Les: AC Milan selger Jens Petter Hauge

Situasjonen til Paul Pogba er motsatt, mens Rice kan velge og vrake står den franske superstjernen tilbake med Juventus. – Den gamle dame ønsker Pogba tilbake med åpne armer, men de er samtidig klare på at et lønnskutt på minst 50% må på plass først.