Karim Benzema

Alt er definitivt ikke perfekt for Ballon d’Or vinner Karim Benzem i Saudi-Arabia til tross for at han drar inn umoralske 200 millioner euro pr sesong. Den franske spissen trodde på løgnen av at skulle til ørkenlandet for å spille fotball, men ligaen har et nivå som du ville finne hvis influensere hadde laget en liga.

Benzem har kontrakt til sommeren 2026 med Al-Ittihad, velmenende presse beskriver hans situasjon som «komplisert». Meldingene om at 36 åringen er misfornøyd kommer statid tettere.

Lei av bling og ørken!

Les: Bekrefter ny Bayern München-trener!

Nå har det åpnet seg opp en mulighet for en retrett til et land som faktisk spiller fotball, ikke i nærheten av samme lønn selvsagt. Tyrkiske HaberTurk skriver at Fenerbahçe ønsker å signere Benzema. En første kontakt med franskmannen skal ha blitt tatt for å prøve å ro en signering i havn, og et møte skal allerede ha funnet sted.

Fenerbahçe, som ble nummer to i Süper Lig i år, ønsker å erstatte Edin Dzeko med den tidligere Real Madrid-stjernen. – Den bosniske spissen som nå er 38 år har et år igjen av sin avtale, men han er forventet å si takk for seg allerede i sommer.

ENGELSKE KLUBBER: En av balløyas kuleste klubber i trøbbel