Har også fått med seg noe moro i Milan-drakta. (foto: milan , twitter)

Den norske venstrevingen Jens Petter Hauge har vært fantastisk god en stund nå, han kom på radaren til de fleste da han som Bodø/Glimt spiller i 2016 ble kåret til Eliteseriens unge spiller. – Det var helt naturlig hans måte å spille på vekket interessen fra sportsdirektører over hele Europa.

At han endte opp i AC Milan, noe som skapte stor jubel, hans mål og teknikk skapte store overskrifter in Italia hvor ord som sensasjon og «bambino» ble brukt. Nå er stemningen en ganske annen til tross for at Hauge leverer når han får sjansen, sist han spilte for AC Milan var et 17 minutters langt innhopp 3.april. AC Milan lå under mot Sampdoria og Jens Petter Hauge vartet opp med en lekker scoring og med det poengdeling.

Les: Luciano Spalletti på plass i Napoli

Som takk! – alle seriekamper etter det har han blitt sittende på benken, noe han kommenterte vil VG for noen dager siden: «Det har vært tøft. Jeg skulle helst hatt flere sjanser, men hele spillergruppa er sterk, og i noen kamper er ikke kampbildet helt passende for meg og min spillestil. Da bruker de andre spillere».

Det ser definitivt ikke ut som om AC Milan representerer fremtiden for Jens Petter Hauge, det har blitt snakket om et salg til Watford og til og med en utlånsavtale tilbake til Bodø/Glimt. AC Milan manager Stefano Pioli skal være svært interessert i å få til en overgang for Rodrigo De Paul som spiller for Udinese.

Den argentinske midtbanespilleren skal være dyrere enn det AC Milan liger og planlegger å bruke Jens Petter Hauge som mellomlegg.

Les: Ny sjef får trolig Sander Berge til å bli