Dejan Kulusevski foto: spurs, twitter

Den 23 år gamle høyrevingen Dejan Kulusevski har lang erfaring med fotball i Italia. – Det var Atalanta som så tidlig som sommeren 2016 hentet han til sin ungdomssatsning fra F Brommapojkarna. Sommeren 2022 gikk han fra Juventus til Tottenham på et lån som ble permament året etter.

Nå kan han bli brukt som en brikke i Napoli sitt forsøk på å lande en kontrakt med manager Antonio Conte.

Les: Tidligere Chelsea-stjerne Marcos Alonso klar for nok en storstilt overgang

Dejan Kulusevski selvsagt for Sverige og for Tottenham og han snakker alltid positivt om manager Ange Postecoglou. Svensken var også en av få i London-klubben som digget tidligere Spurs-manager Antonio Conte. – Og Conte kan være på vei tilbake til fotballen.

Italienske medier har rapportert at Napoli har den tidligere Inter- og Chelsea-sjefen høyt på listen over kandidater til å ta over etter midlertidig trener Francesco Calzona. -Og Kulusevski kan bli en brikke i å få Conte.

Radio Kiss Kiss Napoli melder at Napoli klubbpresident Aurelio De Laurentiis er klar til å gjøre alt som står i hans makt for å binde opp Conte, inkludert å prøve å signere Kulusevski. Dataene hevder til og med at de lyseblå er klare til å sette seg ved forhandlingsbordet med Tottenham om kort tid vel vitende at det kan bli dyrt, noe Napoli eier Aurelio De Laurentiis hater intenst.

Tuttomercatoweb har samme poeng, de melder at en Kulusevski-signering vil være vanskelig, fordi Napoli ofte holder hardt på pengesekken. Tottenham verdsetter Dejan Kulusevski yil 60 millioner euro, noe som er på linje med det Transfermarkt gjør. Svenskens årslønn på rundt 5 millioner euro kan også bli et problem.

Spørsmålet blir hvor mye de ønsker seg Antonio Conte som forlot både Inter Milan og Tottenham (gjorde seg umulig) på grunn av eiere som ikke var villige til å shoppe med begge henna.

De regjerende Serie A-mesterene har hatt en vanskelig og turbulent sesong og ligger for øyeblikket på åttendeplass i Serie A.

Les på Engelske klubber: Jack Grealish brukte opp sin siste mulighet