Var best stemning før nyttår.

Aston Villa under Dean Smith sin ledelse gjør det bedre enn de aller fleste eksperter forventet før denne sesongen. – I går vant de 1 – 0 mot Arsenal hjemme på Villa Park og klatret med det opp til en 8.plass i Premier League.

I hvert eneste overgangsmarked de siste årene har større klubber vært ute etter Aston Villa sin 25 år gamle kaptein, men det er her Jack Gralish hører hjemme. Han har en lojalitet til klubben som er utviklet gjennom de 20 – tyve- årene har har vært i klubben.

Les: Manchester United nær en perfekt nesten to meter høy midtstopper

90 minutter skriver at klubben, på grunn av god flyt og troen på at corona-pandemien snart er over skal binde Jack Grealish til masta med en ny og forbedret kontrakt. Så sent som i september i fjor, på grunn av enorm interesse fra blant annet Manchester United skrev de under en kontrakt på fem år med 135 000 pund i ukelønn. – Nå blir kontrakten enda bedre!.

Aston Villa ønsker også å gjøre låneavtale de har med Chelsea midtbanespiller Ross Barkely permanent, sjansen for det skal være enda større nå som Thomas Tuchel har overtatt som manager for Frank Lampard. Da låneavtalen ble avtalt forsikret Lampard at låne kun var for at Barkely skulle få fart på beina og kamptrening for så å komme tilbake neste sesong. – Den tyske manageren skal ikke være spesielt opptatt av en retur.

Les på Engelske Klubber: Alle overganger for Aston Villa i vintervinduet