(c) Bilde: Fotball.no Kristian Thorstvedt

I dag står 20-år gamle Kristian Thorstvedt opp og pakker slippers og badebukse og så reiser sammen med resten av Genk troppen på treningsleir til spanske Benidorm, i går bekreftet klubben at overgangen var på plass.

Thorstvedt skrier at han er veldig glad for å ha signert for de neste 3,5 årene, at han gleder seg til å bli en del av Genk familen og han passer også på å takke agent Jim Solbakken.

I en periode i høst gikk det rykter om en overgang til Red Bull Salzburg, men valget falt på Genk som er kjent for å være meget gode i å videreutvikle spillere.

 

Thorstvedt er en stor, elegant, venstrebeint midtbanespiller som har vært en av de mest lovende spillerne i norsk fotball de siste sesongene, skriver Genk i pressemeldingen.

Stavanger Aftenblad har tidligere meldt at Genk betaler mellom 15 og 20 millioner for U21-landslagsspilleren. Det gjør ham i så fall til Vikings rekordsalg. – Det kan sikkert bli flere salg i «fremtiden» Viking har under Bjarne Berntsens ledelse klart å bringe laget tilbake i toppen av norsk fotball.