Arturo Vidal, eller King Arturo som han rettmessig kalles, er en av de første spillerne vi hadde tatt med i fotballkrigen. Det var derfor trist å se hvordan chileneren aldri kom seg helt inn hos Barcelona for å gjøre det han gjør best. Nå lever 33-åringen herrens glade fotballdager i Milano.

På søndag var det duket for en av året høydepunkter i Serie A. Andre Pirlo skulle møte sin tidligere mester, Antonio Conte, Ronaldo og gjengen skulle opp mot klubben som har bestemt seg å nekte at Serie A-trofeet finner veien til Torino.

Les: Selv Sergio Ramos har ikke klart å få Messi så sinna

Og med denne rammen Arturo Vidal satte inn sin første scoring for Inter – i kampen som betydde alt. Vidal sendte med scoring allerede etter 12 minutter, Inter inn i det rette vinnersporet. Conte kunne dermed sende Pirlo hjem med et skikkelig bittert 2-0 tap, mens Vidal sendte en hilsen til Barcelona om at: yes, dere kan angre.

-Jeg er glad for å ha scoret mitt første mål for Inter. Jeg synes vi beviste at vi er klare for å kjempe om Scudettoen. Seieren gir oss tillit til å fortsette å jobbe og tro på at vi kan vinne, sier Vidal ifølge Sky Sports Italia.

Les på Engelske klubber: Jesse Lingard går fra topp til bunn

Vidal´s the Man.

Les: The Athletic: Chelsea rydder vei for supertalentet som bryter overgangsrekorden