Til vårt forsvar var det ingen andre som trodde at Jupp Heynckes skulle overta Bayern München da Carlo Ancelotti fikk sparken. Heyckes som nå er 72 år hadde pensjonert seg fra klubben i 2013 og skulle bare nyte pensjonisttilværelsen og innimellom komme og se på en kamp.

Thomas Tuchel etablerte seg som trener på øverste nivå da han i 2009 ble trener for Mainz og ble en av de virkelig store etter et bar suksess-år for Borussia Dortmund. Det var denne suksessen sammen med det faktum at han var ledig på markedet som var årsaken til at vi og alle andre trodde på han for jobben.

Les: Når du bommer på straffe og fortsatt scorer hattrick

Bayern-trener Jupp Heynckes (72) gir sin tommel opp til at Thomas Tuchel (44) tar over klubben til neste sesong.

Jupp Heynkes har hele tiden tenkt å være midlertidig manager, klubben pusher på for at han skal blir lenger, men det ser ut som han gir seg etter årets sesong.

«Tuchel har de kvalitetene som trengs for å trene Bayern. Jeg verdsetter ham som trener. Han har gått veien gjennom systemet i Mainz og ungdomslaget der. Det hele er en stige. Du må lære og ha den riktige tilnærmingen, hvordan å håndtere ulike mennesker, sier Heynckes til Bild.

Dormtund spilte fantastisk fotball under Tuchel i et gost system. Alle moderne elementer som er en del av fotballen i dag var der, fortsetter han.

44-åringen overtok Borussia Dortmund fra 2015/16-sesongen og hadde opprinnelig kontrakt fram til juni 2018. En jobb han ble presset ut av til en kompensasjon som gjør at han egentlig ikke trenger å jobbe noe mer resten av livet.