Mercedes

Mercedes-sjef Toto Wolff sier at laget McLaren-Renault ser veldig sterke ut på vei inn i 2018 sesongen. McLaren vil kjøre med Renault-motorer i år, etter å ha avsluttet et katastrofalt treårig samarbeid med Honda.

Mercedes, som har vunnet alle fører og konstruktør titler siden 2014, er likevel forsiktig med trusselen som McLaren nå utgjør. Mercedes møtte seriøs kamp om tittelen i 2017 da Ferrari klarte å produsere en bil som kunne gjøre Sølvpilene svette.

Pascal Wehrlein og Toto Wolff

 

Toto Wolff sier at på toppen må du være spesielt oppmerksom på alle mulige trusler: «Dette er toppen av motorsport, du må respektere hvert lag og toppkjørere,» fortalte han Autosport.

«Vi tar Ferrari, vi tar Red Bull, vi tar McLaren og vi tar Renault seriøst. Disse gutta kan kjempe for et mesterskap og noen andre kan være overraskende for oss.

«Jeg vil forbli ydmyk og forventer konkurranse fra alle disse lagene, og hvis vi er i stand til å justere og bli litt bedre som vi har gjort i det siste året, så vil vi vinne løp og da skal vi kjempe for mesterskap og hvis vi ikke gjør det, da har vi ikke vært gode nok. »

Mercedes kjører med Lewis Hamilton og Valtteri Bottas og med Esteban Ocon, Pascal Wehrlein og George Russell som junior sjåfører.