Den blå horde stanser for ingen. (foto: everton, twitter)

Everton gikk inn i Merseyside-derbyet med best mulige utgangspunkt som ligaleder. Det endte med poengdeling, men når Liverpool hadde sin beste kamp under Klopp, da forteller det hvor det bærer for Ancelottis menn denne sesongen.

Kampen var akkurat så heseblesende og spennende som vi forventer av et derby. Selv om Liverpool ifølge Klopp tapte tre poeng på grunn av den «idioten» VAR, er ikke Liverpool-manageren dårligere enn å gi Ancelottis poeng en høy stjerne. Klopp beskrev dette som den beste kampen mot Everton under hans ledelse.

Les: Fullstendig galskap! 4,4 milliarder og Ronaldo

Poeng mot de regjerende mesterne i Klopps sterkeste kamp mot Everton. Wow!

Dominic Calvert-Lewin kom selvfølgelig med sin 7 scoring på 5 kamper, James Rodriguez sto like selvfølgelig med assist, 3. på fem seriekamper (pluss 3 scoringer).

Les på Engelske klubber: Manchester United har benyttet opsjonen få trodde!

Det eneste som trakk ned denne herlige høstdagen på Goodison Park var Richarlison som hadde bestemt seg for å ønske Thiago Alcantara velkommen til Liverpool – og meide ned spanjolen rett før slutt til direkte rødt.

Uansett, Dette var et utrolig sterkt poeng. Forrige sesong var det Liverpool som hadde marginene på sin side i tette kamper, og vi husker hvordan det endte.

Vi trodde aldri vi skulle si det, men Ancelotti har gjort klar en Everton-tropp til denne sesongen som virkelig hat tatt los på tittelen i verdens tøffeste liga.

Les: «Gareth Bale er den perfekte United-spiller»