Har lært av de store mesterne hos United. (foto: ighalo, twitter)

Odion Ighalo har hele veien delt historien om at han vokste opp med United som klubben med den største K´en. Nå foreller nigerianeren at han ikke nøyde seg med å følge klubben, men også bevegelsene til en legendarisk angrepsduo.

Yorke og Cole har tydeligvis heller ikke gått ut på dato.

Les: 21-åringen som valgte bort Premier League

-Yorke og Cole var heltene mine da jeg vokste opp. Som angrepspiller så jeg mye på bevegelsene deres, måten de spilte på, hvordan de skapte sjanser for seg selv og hvordan de løp på innlegg bak forsvaret. Alt dette lærte jeg meg og har hjulpet meg mye i karrieren min, sier Ighalo til klubbens hjemmeside.

Kult. Yorke og Cole lever videre i United-drakten. Vi gleder oss stort til å se mer.

Les: Bekreftet: Mourinho har sjekket ut spiller hos Steven Gerrard