Erling Braut Haaland som kommer til å få en større straff enn et gult kort etter han mistet grepet etter å være uenig med en avgjørelse som dommer Simon Hooper kom med.

Viktig å slippe alt ut!

Nå benytter den norske målmaskinen sosiale medier for å komme med et slags tilsvar. – Han bruker humor. Vi er stolte over Haaland som ikke holder følelsene inni seg!. – Nå får vi håpe han har noen å snakke med.

Nå er det ikke bare klippene fra Manchester City vs Tottenham Hotspur som går viralt, også Haalands svar beveger seg.

Les: The Times: Tre bokstaver kan gi Erling Haaland trøbbel

Haaland reagert på at et meme av reaksjonen hans ble photoshoppet på det berømte «Skriket»-maleriet av Edvard Munch. På sosiale medier skrev City-spissen: «Wtf som fikk meg til å smile for første gang i dag».

Når han snakket om den kontroversielle avgjørelsen, sa tidligere Manchester United-kaptein Roy Keane på Sky Sports: «Dommeren har gjort en feil»

«Grealish er ferdig med mål og æren til ham, han spilte fordel. Men han har misforstått [beslutningen om å bringe den tilbake]. Det kan vi alle se.»

Han la til: «Det er en dårlig avgjørelse, men City vil være kritiske til seg selv for å ha latt Spurs løsne. De kan ikke se på dommeren for den.»

Under intervjuet etter kampen var City-sjef Pep Guardiola ikke i humør til å diskutere hendelsen.

Les: Raphael Varane har tatt avgjørelsen om exit

Han sa: «Neste spørsmål. Jeg vil ikke kommentere Mikel Arteta.

«Det er vanskelig når du ser på bildet, dommeren bestemmer seg for å blåse i fløyta etter at han allerede har sagt å spille videre. Etter pasningen, fløyta, så jeg forstår ikke denne handlingen.»

Les: Erling Braut Haaland fikk raserianfall! – Måtte holdes tilbake av Manchester City-ansatte

Erling Haaland som Taylor Armstrong fra «The Real Housewives of Beverly Hills»