Kylian Mbappe, Neymar og Cristiano Ronaldo

Det som i utgangspunktet kan være overraskende blir fornuftig når man tenker seg litt om. Marca melder at Juventus stjerne og verdens beste spiller Cristiano Ronaldo seriøst tenker på en overgang til den franske storklubben Paris Saint-Germain.

-Det venter i tillegg til en stor sekk med penger venter Kylian Mbappe og Neymar som sammen med multippel Ballon d’Or vinneren kan danne en angrepsrekke for historiebøkene.

Les: Ronaldo vurderer overgangen som vil gi oss verdens råeste angrepstrio!

Ronaldo er opptatt av å utfordre seg selv i forskjellige ligaer, noe han viste da han flyttet fra Real Madrid til Juventus for to år siden, og den franske hovedstaden kan være hans neste destinasjon. – Såpass stor innvirkning har den portugisiske stjernen på sine omgivelser at Juventus bare tre dager etter hans signatur tredoblet sine følgere i sosiale medier og økte sine inntekter med 30%. Til og med Barcelona sin største stjerne Lionel Messi vurderer å flytte etter for å igjen kunne duellere mot sin nemesis.

Les: Italiensk media er overbevist Lionel Messi kommer

I følge France Football har Ronaldo lyst på en overgang til PSG og utsiktene å spille sammen med Kylian Mbappe og Neymar er en attraktiv.

Ronaldo ikke er fornøyd med Juventus, det gjør en eventuell overgang ytterligere aktuell.