Bolt med landsmann og kompis Bailey på Bayer Leverkusen. (foto: bundesliga)

Usain Bolt er ikke glemt. Jamaicaneren la opp jobben som verdens raskeste mann, men har det siste året flørtet med fotballen. Etter et treningsopphold hos Bayer Leverkusen, har Bolt tatt turen til Drammen.

Tirsdag kveld kom Usain Bolt Norge. Ifølge Strømsgodset, er dette blant annet for å trene med klubben.

Betyr dette en Bolt til Eliteserien?

Les: Overbevist om at verdens raskeste mann blir profesjonell fotballspiller

– Vi synes det er fantastisk morsomt at Usain Bolt velger å komme hit til Strømsgodset for å trene seg opp. Han er en ener og en mester, en av de største idrettsutøverne gjennom alle tider, og det er klart vi kan lære mye av han. Usain Bolt er dessuten er særdeles karismatisk og energisk type, og hans tilstedeværelse vil utvilsomt være til stor inspirasjon for spillere, trenere, ja hele klubben, sier Jostein Flo til klubbens hjemmeside.

Det er en forklaring på hvorfor Bolt gjennomfører dette;  Verdensstjernen og Strømsgodset har begge en sponsoravtale med utstyrsgiganten Puma. I tillegg er toppsjefen i Puma, Bjørn Gulden, tidligere Godset-spiller.

Selv om det ikke ser ut til å bli Eliteserien på Bolt med det første, skal han etter planen få prøve seg i kamp for Strømsgodset tirsdag i neste uke, når drammenserne møter Norges G19-landslag.

Må bli underholdende!

Treningsoppholdet er visstnok en del av oppkjøringen før 31-åringen skal delta i en veldedighetskamp i regi av Unicef på Old Trafford, 10 juni.

Vi sier bare: kult!

Les også: Barcelona-spillerens frustrasjon skaper kø over den engelske kanalen

——————————–

Bestill Blålinker. Kommersielle linker er en perfekt måte å bygge søkeverdi

Pluss Bilpleie er en komplett leverandør av bilpleietjenester i Oslo

Trenger du en etterforsker med erfaring fra Politiet – Jan Arnt Skjolde 

F7.no mange over, ingen ved siden

Sjekk ut oddsen i neste kamp