Nasser al-Khelaifi og Neymar smilte sammen i 2017 (foto: psg)

Paris Saint-Germain brøt all fornuft da de i 2017 hentet Neymar for 222 millioner euro fra Barcelona, nå er verdens dyreste ifølge L’Equipe blitt lagt ut til salgs.

Klubb president, Nasser al-Khelaifi, konkluderte nylig at han ikke lenger ville ha stjernenykker hos sine spillere og krevde mer hardt arbeid fremover. – Hvis vi skal oversette de vil ha levert det de har betalt for.

Paris Saint-Germain skal ville Champions League og de har allerede brukt en haug med milliarder for det målet uten å lykkes.

Les: Fredrik Ljungberg får en ledende rolle i Arsenal

27 år gamle Neymar har hatt en spesiell vår.

Han slo en tilskuer under trofé-finalen, dro til Brasil uten avtale med klubben, mistenkes for voldtekt og har skadet sin høyre ankel, slik at han ikke kan hjelpe det brasilianske landslaget i Copa America.

Les: Brasil trenger ikke Neymar så lenge de har Philippe Coutinho i storform

Neymar hadde fortalt flere familiemedlemmer at han var lei av situasjonen i Paris, så ønsket om forandring trolig være gjensidig.

Og så er det spørsmål om penger, vi vet det finnes klubber som har mye penger på bok, men er det noen som er like hektet fra den virkelige verden til å betale det Paris Saint-Germain som er litt mer enn de betalte selv.