Hjem FotballBundesliga En av verdens beste spillere har ikke vunnet Champions League
En av verdens beste spillere har ikke vunnet Champions League

En av verdens beste spillere har ikke vunnet Champions League

september 16, 2017

Det er en rekke fantastiske spillere som aldri har vunnet Champions League, det er for de aller fleste av dem utrolig viktig å få til i løpet av sin karriere.  De to største tingene en fotballspiller kan oppleve er å vinne Champions League og å vinne VM.

En av de som ikke har vunnet noen av delene er Bayern München sin store stjerne Robert Lewandowski. Årsaken til at han valgte klubben i sin tid var nettopp Champions League.  I 2013 møtte Borussia Dortmund, Bayern München i finalen og tapte, året etter byttet han til Allianz Arena i 2014, siden den gang har han nådd en finale.

Bayerns manglende evne til å komme lenger enn semifinalen i Champions League i løpet av Pep Guardiolas sine tre år som manager er ofte det som folk refererer til grunn til at han ble sett på som en fiasko. Pep Guardiola ble geniforklart i Barcelona før han kom til Bundesliga gigantene og han har begynt å få skikk på Manchester City også. For øyeblikket ligger de på førsteplass i Premier League med en kamp mer spilt enn Manchester United.

Lewandowski som nå er 29 år gammel har begynt å lure på om han noen gang vil vinne Champions League. Bayern München under ledelse av Carlo Ancelotti, ble slått ut i kvartfinalen i forrige sesong, og vil igjen møte knallhard konkurranse fra Real Madrid, Barcelona og Paris Saint-Germain. – Hvem vet, kanskje er lag fra Premier League klarer å hevde seg denne gangen.

Alt dette kan forklare hvorfor Robert Lewandowski  ifølge Guillem Balague har bestemt seg for å forlate Bayern München og melde overgang til Real Madrid.

Lewandowski føler at Bayern «har sluttet å ha den nødvendige mentaliteten til å konkurrere i Europa» og har fortalt sine agenter å jobbe intenst for en overgang til Santiago Bernabeu.

 

Les også: