Jan Oblak har alltid noen ekstra centimeter.

Slovenske Jan Oblak er bare 26 år, men har en aura som en vis gammel trollmann, Atlético Madrid fans og ledelse kan puste lettet ut etter at de har fått signert en ny kontrakt med stjernekeeperen frem til juli 2023.

Det finnes ikke en klubb (med tilstrekkelig økonomi) som ville sagt nei takk til en keeper som har holdt nullen i over halvparten av alle kamper han har spilt.

Jan Oblak tjente «bare» 25 000 euro i uka, noe som er milevis unna den best betalte spilleren i klubben, Antoine Griezmann har en ukelønn på 342,307 euro. – Det er ikke opplyst hvor mye den nye lønna lyder på, men rykter sier han nå nesten kan putte en null til inn i summen.

Les: Dejan Lovren er ikke med Liverpool til Portugal

Oblak har vært i klubben siden 2014 og har utviklet seg til å bli en av verdens beste keepere, akkurat nå er han trolig den aller beste.

– Jeg er veldig glad for å ha signert kontraktforlengelsen og være her. Jeg kommer til å gjøre mitt beste for forsvare klubbfargene og fortsette mitt harde arbeid, sier Oblak til klubbens nettsted.

26-åringen har så langt spilt 203 kamper for den spanske hovedstadsklubben. Han har holdt nullen i 115 av dem.

Oblak har vunnet europaligaen, den spanske cupen og den europeiske supercupen med Atlético. Han voktet buret da klubben tapte mesterligafinalen mot byrival Real Madrid på straffer i 2016.