Cristian Romero i nær kontakt med en gullklump

Real Madrid har «alltid» vært en av verdens beste klubber, men reisen som startet med Zinedine Zidane har gjort Los Blancos sterkere enn noen gang. Den franske manageren ledet Real Madrid til tre strake Champions League triumfer og Carlo Ancelotti som rømte fra Everton sommeren 2021 har fortsatt å bygge.

Carlo Ancelotti som allerede hadde et Champions League trofee fra 2014 tok pokalen igjen det første året han ledet klubben og igjen nå for noen dager siden. – Den italienske manageren er den enste som har tatt Champions League fem ganger. (To med AC Milan 2003 og 2007)

I begynelsen av juni etter Real Madrid hadde vunnet Champions League finalen mot Borussia Doortmund på Wembley ble det klart at Los Blancos «endelig» hadde sungert den franske superstjernen Kylian Mbappe fra Paris Saint-Germain.

Les på F7: Messi slukker håpet hos Barcelona-supporterne

Som regjerende La Liga og Champions League mestre var de beviselig verdens beste klubb allerede før Mbappe signerte.

Manager Carlo Ancelotti mener det er hevet over enhver tvil at Vinícius Júnior, som scorte et av målene i 2 – 0 seieren i Champions League finalen vil vinne Ballon d’Or (i fjor da Lionel Messi vant havnet han på 6.plass, mens Kylian Mbappe kom på 3.plass bak Erling Braut Haaland)

Les: Terminerer kontrakten med Philippe Coutinho

En uttalelse fra klubben lød: «Real Madrid CF og Kylian Mbappe har kommet til enighet om at han skal være Real Madrid-spiller for de neste fem sesongene.»

Real Madrid «interessert» i Premier League-stjerne da Carlo Ancelotti ser ut til å bygge «superlag»

Tidligere i måneden ble det bekreftet at franske Mbappe hadde flyttet til Madrid fra Ligue 1-giganten Paris Saint Germain.

En uttalelse fra klubben lød: «Real Madrid CF og Kylian Mbappe har kommet til enighet om at han skal være Real Madrid-spiller for de neste fem sesongene.» Med signeringen av Mbappe og den nært forestående ankomsten til den brasilianske vidunderungen Endrick, har det blitt sagt at Carlo Ancelotti vil ha et superlag til disposisjon.

De to nyankomne vil slutte seg til mengden av verdensklassetalenter som Vinicius Junior, Jude Bellingham, Federico Valverde, Eduardo Camavinga og Rodrygo.

Som rapportert av ESPN Argentina, er de spanske gigantene interessert i Tottenham Hotspur-stjernen Cristian Romero.

Nylig snakket Romero om fremtiden sin mens han var borte med Argentina for Copa America. Ifølge 101 Great Goals sa til DSports Como Te Va: «Sannheten er at jeg har det bra.

«Foreløpig tenker jeg ikke på det [en overgang], jeg tenker på å forberede meg i disse dager for å komme til landslaget på best mulig måte, som er det neste steget jeg har.»

Romero la til: «Tingene som dukker opp for øyeblikket blir selvsagt alltid analysert, men jeg tenker ikke på fremtiden, jeg tenker på landslaget.

«Nå som jeg har Copa America, vil jeg alltid prøve å ta landslaget til toppen, og så får vi se hva som skjer.»

Når han snakket om Spurs-sjef Ange Postecoglou, sa Romero: «Jeg er veldig glad for å være i denne nåtiden, selv om gruppeprestasjonene ikke har vært de beste eller vi ikke forventet å ende slik, men også på gruppenivå. for trenerens første år har han vært god på alle linjer.

– Vi må fortsette å ønske oss mer. Individuelt er jeg veldig glad for denne vakre sesongen jeg har hatt.»