Jose Mourinho har ikke tenkt til å bruke Paul Pogba som kaptein igjen

Det er alltid hyggelig når voksne menn klarer å legge konflikter bak seg og se fremover mot et felles mål. Manchester United manager José Mourinho er kjent for å ta bladet fra munnen og si hva han mener, etter å ha fått påpakning fra øverste hold. (tenker ikke religiøst nå) har han skjerpet seg.

Om det er det som er årsaken til at klubben har begynt å klatre på tabellen igjen skal være uvisst. – I dag har Manchester United-midtbanespiller Nemanja Matic lettet litt på sløret om hvordan det er å spille i Manchester United om dagen, han kaller manager José Mourinho for en flott person, men avslører at den portugisiske manageren ikke er like god å ha med å gjøre etter tap.

Les: Pogba og Martial skal rett på fest etter Manchester-derbyet

Han elsker å vinne, men når vi ikke vinner, gjemmer vi oss for ham på treningsfeltet. Han er en glad mann når vi vinner, men når vi taper, ønsker han, som alle managere, at vi skal bli bedre. Han forsøker å få oss på vinnersporet igjen så kjapt som mulig, sier Matic til britiske Sky Sports.

En konflikt som ikke har foregått i det stille er mellom klubbens dyreste spiller og fransk superstjerne Paul Pogba og Mourinho. – Det har ikke manglet på hint, utspill og passiv aggressive kommentarer.

Det som av de fleste har blitt regnet som en 100 % sikker retur til Juventus for Paul Pogba ser nå mer ut til at han faktisk blir.  Hans agent, Mino Raiola (som forøvrig er under etterforsking), har fortalt den italienske statskanalen Rai Sport at franskmannen og United-trener José Mourinho har lagt problemene til side, og at forholdet de to i mellom er bedre. – Noen har til og med godt så langt til å si at de har blitt venner, felles nytte og felles mål.

Les på F7: Flickr strammer inn gratispakka betydelig og trykker slett

Om noen timer møter Manchester United Manchester City til etterlengtet byderby. Vi får se om «godfølelsen» gir seg utslag på banen. De fleste eksperter tror at det blir hjemmeseier

Manchester City: 69%.  Uavgjort: 19%.  Manchester United: 12%

Kampen begynner kl 1730 på Etihad stadion

 

Gjett utfallet av kampen og vinn hos Betsson