(c) Bilde: LFK: En blid Vegard Voll

Det er absolutt ingen sure miner å se etter at Levanger «tok tilbake» Vegard Voll etter en halv sesong som Stjørdals-Blink spiller. Den nå 37 år gamle midtbanespilleren fikk beskjed på begynnelsen av sist sesong av daværende Levanger trener at han ikke var en de ville satse på.

Det er en kjiip beskjed å få, og enda kjiipere når laget i tillegg presterer under pari. Levanger rykket ned til PostNord og hentet inn Magnus Powell som ny hovedtrener.

Forrige helg var Voll med å spille treningskampen mot Byåsen, de fleste skjønte da hva som var i ferd med å skje.

Les: Niklas Castro brakk beinet

Det var i sommervinduet av forrige sesong at Vegard Voll byttet ut LFK med Stjørdals-Blink. Veteranen skal ha fått beskjed om at han ikke ville få tillit på banen av det daværende trenerteamet.- Voll følte seg uønsket.

«Levanger er fortsatt klubben min. Jeg er ferdig med det som har skjedd. I fotball må du glemme fort, ellers får du raskt grå hår, gliste Voll etter treningskampen mot Byåsen på lørdag i samtale med Trønder-Avisa».

Med Magnus Powell bak roret har tonen blitt en annen. Levanger har seriøse opprykkplaner og trenger spillere som kan være med å løfte klubben. Hovedtrenere har tidligere gjort det klart at han ønsket seg Voll, og nå fikk han viljen sin.