Coming "home"! (foto: galaxy, twitter)

Det kommer ikke som en overraskelse for de som følger MLS at når Lars Lagerbäck tar ut sin fjerde angrepsspiller at det blir Ola Kamara fremfor Alexander Sørloth. 

Til tross for at vi ikke enda helt har fått på plass gofoten for Nations League er det klart vi liker å vinne bedre enn å tape. Vinner vi kampene mot Slovenia og Kypros kan vi feire jul som gruppevinnere, med mindre Bulgaria gjør det samme og tar igjen målforskjellen.

Les: Ronaldos målstatistikk i Champions League 2008-1017

Det som gjør Nations League spennende er at det er en mulighet for kvalifisering til EM.

Norge og Lars Lagerbäck har med ni poeng etter fire kamper, det samme som Bulgaria, men vi leder på målforskjell.

«Spillerne har gjort det fantastisk bra så langt, og blir det to seirer til, så er det bare å bukke og takke. Det er ikke bare at vi har fått resultater, men vi har styrt kamper» sier Lars Lagerbäck i forbindelse med uttaket.

Det er to bortekamper som Lars Lagerbäck tok ut troppene til idag, vi møter Slovenia 16. november og Kypros den 19.november.

Les på F7: Catalonia: Rike og undertrykte

Dette er den Norske troppen: 

Keeper: Rune Jarstein, Sten Grytebust og Ørjan Håskjold Nyland.

Forsvar: Haitam Aleesami, Omar Elabdellaoui, Kristoffer Vassbakk Ajer, Birger Meling, Håvard Nordtveit, Tore Reginiussen, Sigurd Rosted og Jonas Svensson.

Midtbane: Sander Berge, Stefan Johansen, Ole Selnæs, Martin Linnes, Mohamed Elyounouissi, Iver Fossum, Martin Ødegaard og Markus Henriksen.

Angrep: Joshua King, Bjørn Maars Johnsen, Tarik Elyounoussi og Ola Kamara.

På topp har landslagssjefen byttet Alexander Sørloth (Crystal Palace) ut med Ola Kamara.

Birger Meling og Kristoffer Ajer tilbake i troppen, på bekostning Even Hovland og Fredrik Midtsjø.

«Spilletid er en faktor, men det vi først og fremst titter på, er hvordan de har gjort det på landslaget, deretter på klubblaget og så på spilletid. Det har ikke gått så bra for Alexander i høst, og Ola har spilt bra», sier Lagerbäck.

Forrige gang Kamara tok på seg landslagsdrakten, endte det med hat trick. Da sa han dette, men ble likevel vraket til Lagerbäcks neste tropp.

Landslagssjefn kaller for øvrig Joshua King for et «lite spørsmålstegn», det med tanke på skadesituasjonen til spissen.

King sliter med en ankel og spilte ikke for Bournemouth i helgen. Overfor TV2 sier King at det er 50–50 om han rekker kampene.