Jude Bellingham

Birminghams 17 år gamle supertalent Jude Bellingham har kunnet velge å vrake i mellom flere store klubber. -Til slutt sto det imellom å bli «lært opp» Manchester United manager Ole Gunnar Solskjær eller å bli lagkamerat med dyret fra Norge, Erling Braut Haaland.

Journalist Fabrizio Romano bekrefter på tvitter at alt er i boks og da får vi tro på det til tross for at hverken Birmingham eller Borussia Dortmund så langt har bekreftet overgangen.

Les: Bildet av Braut ble til humor fra klubben

Dermed blir Bellingham lagkamerat med Erling Braut Haaland i Tyskland.

Bild rapporterte tidligere i dag at Bellingham hadde satt seg på flyet til Tyskland for å signere kontrakten med Dortmund.

Unggutten har ingen offisiell proffkontrakt med Birmingham, men overgangen gjør at den engelske klubben mottar en sum på litt over 300 millioner norske kroner, ifølge Sky Sports.

I så fall blir Bellingham den dyreste 17-åringen i fotballens historie.

Les: Mourinho feirer Tottenham-seier med å fremheve en stor urettferdighet

Borussia Dortmund skal ha fulgt midtbanespilleren i flere år, og den ettertraktede unggutten rapporteres også å ha fanget interessen til Chelsea, Real Madrid, Bayern München og Ole Gunnar Solskjærs Manchester United.

Dortmunds hovedspeider Markus Pilawa og hans team startet å speide på Birmingham-midtbanespilleren for over tre år siden.

Sky Sports mener å vite at Englands U17-kaptein skal ha valgt Dortmund på grunn av klubbens evne til å utvikle unge spillere og gi dem spilletid.

Bellingham har spilt 38 kamper for Birmingham inneværende sesong og noterte seg for fire mål og tre assists.