Lillestrøm har fryktelig lyst til å fullføre tegneserieboka om klubben gjennom 100 år. Fra starten i 1917 – via Alf «Kaka» Martinsen, seriemesterskapet i 1959 og Tom Lund-epoken – til Frode Kippe hevet kongepokalen i 2017. 

Lillestrøm er en viktig del av Norsk fotball, så dette er noe som passer også for de som ikke er Lillestrøm fans. Det er BOING-duoen Ivan Emberland/Øyvind Sveen som står bak prosjektet sammen med Lillestrøm, men de er avhengige av forhåndsbestillinger, noe du kan gjøre her:

Allerede er minstemålet på forhåndslag på 80 000 oppnådd, men det er ingenting i veien med å få inn litt ekstra.

 

Vi har allerede smugtittet litt på materialet som er produsert, og uten å røpe for mye: Dette tror vi blir en veldig artig og fin bok som passer for både små og store. Og ikke minst vil den ha en fin og oppdragende effekt på kommende generasjoner. Planen er å lansere de 44 sidene mellom to stive permer til hjemmekampen mot Vålerenga 2. september.

Forfatterne, som selvsagt er ihuga Lillestrøm-patrioter, har store forhåpninger og en klar tanke bak prosjektet.

«Ekte fotballkjærlighet handler om stolthet og tilhørighet. Enda bedre kjennskap til klubben og byens historie styrker disse følelsene. Vi, Øyvind Sveen og Ivan Emberland, ønsker å lage en frisk og flott tegneseriebok som tar leseren tilbake til røttene, og videre gjennom klubbhistorien helt fram til i dag. Verket vil gis ut i samarbeid med LSK. Intensjonen er å lage en morsom, spinnvill, lærerik og leseverdig bok for både unge og eldre fugler. Målet er at leserne kjenner et ekstra stikk av stolthet neste gang de passerer statuen av Tommy på Åråsen, lyder det fra Ivan Emberland og Øyvind Sveen.