Mohamed Salah og Sadio Mané

Sadio Mané er lei av å stå i skyggen av sine lagkamerater, han skal være i Spania på besøk hos Barcelona for å få til en overgang. – Det kommer ikke til å skje.

«Veldig forbanna»

Med sine 18 mål var Sadio Mané en av Liverpools viktigste spillere i deres gullsesong. Den 28 år gamle senegaleseren var til og med en av Premier League absolutt beste spillere.

De siste dagene har Sadio Mané blitt pekt på Leo Messis erstatning – hvis han nå forlater Barcelona.

Les: Arsenal viser vei: Liverpool er ikke lenger The Untouchables

Sadio Mané flytter til Barcelona?
I følge spanske Mundo Deportivo vil Mané definitivt flytte til La Liga.

Avisen skriver at Sadio Mané er frustrert over sin rolle i Liverpool. Til tross for at han får mye tillit fra trener Jürgen Klopp, skal spissen føle at han er i skyggen av andre verdensstjerner. At uansett hvor bra han lever er det Mohamed Salah eller Jordan Henderson som mottar individuelle priser.

Sadio Mané tror på en større sjanse til å skinne i Barcelona, ​​hvor han ville bli gjenforent med Ronald Koeman som var trener i løpet av to suksessrike sesonger i Southampton.

Les: Leeds presenterer sitt dyreste kjøp

I tillegg er det en underliggende frustrasjon fra Sadio Manés side – mot Liverpools ledelse. I følge spanske Sport bunner det i Real Madrids interesse i fjor sommer. Zinedine Zidane var veldig interessert, men Liverpool nektet i det hele tatt å snakke med den spanske giganten.

Det skal ha gjort 28-åringen «veldig sint», melder Sport. – «Nektes» han overgang nå, blir det andre gang Liverpool står i veien for hans drøm.

Sadio Mané har spilt for Liverpool siden 2016, og hans nåværende kontrakt strekker seg til 2023.