Ikke bare stolt, men kry også

Det viser klasse fra Bodø/Glimt når «trollmannen fra Os» forlater klubben for å bli Brann spiller. Vegard Leikvoll Moberg som fikk mye av sist sesong ødelagt på grunn av skade hadde følgende å si på Glimt sine sider:

«Vi kan vel oppsummere oppholdet mitt her som et «Barndomsminne fra Nordland». Jeg har hatt det helt fantastisk, og selv om det siste året har vært som det har vært så har jeg likevel prøvd å bidra så god jeg kunne, sier han på telefon fra sin nye gamle hjemby».

Les: Chelsea kaster seg inn i det som har blitt et kappløp mellom giganter

Drømt om å spille på Brann hele livet

Brann som er nede i OBOS-Ligaen har vært i fritt fall en stund og trenger all den hjelp de kan få, i det miste har de nå fått på plass en spiller som har drømt om å få spille med dem hele livet.

Dette er en stor dag for meg. Jeg har drømt om å spille for Brann hele livet, sier Leikvoll Moberg til brann.no

Lørdag kveld landet han på Gran Canaria, der Brann for tiden er på treningsleir. Etter ankomst bar det rett på hotellet for å signere sin personlige avtale med Brann, og søndag morgen var alt det formelle unnagjort. Med det blir hans første trening som Brann-spiller på hans egen bursdag.

Les: Pa-Modou Kah introdusert for North Texas SC

«Det er en veldig fin bursdagsgave»

Moberg har skrevet på en kontrakt som strekker seg ut 2022-sesongen.

31-åringen startet fotballkarrieren i Os, før han var i Åsane i flere sesonger. Derfra gikk han videre til Sogndal i 2016, før han signerte for Bodø/Glimt i 2017. – Åsane ser veldig sterke ut i år og vil trolig være et stort hinder for Brann i deres opprykkskamp.

Der var han i tre sesonger og fikk med seg godt over 70 kamper. Så tok han turen til Silkeborg i Danmark, før han returnerte til Bodø/Glimt en andre gang.