Hjem FotballChampionship Vegard Forren prioriterte superkort avtale

Det dukket bare opp en mulighet jeg ikke kunne si nei til.

Vegard Forren

Vegard Forren prioriterte superkort avtale

mars 10, 2017

Vi kjenner det alle sammen på kroppen, det er ikke lenge igjen til sommeren, en tid de aller fleste av oss gleder seg til. Vegard Forren har skrevet under avtale med Championship-klubben Brighton.  Etter å ha vært ute i kulden en stund i Molde og ikke fått spilletid blir det skikkelig tøft å skulle spille seg inn på laget i løpet av 10 kamper. Vegard har bare avtale frem til sommeren.

Historiene om at han stakk fra Rosenborg uten å si ifra til noen avkrefter Vegard selv, han sier. Det dukket bare opp en mulighet jeg ikke kunne si nei til. Det spørs om den muligheten egentlig er så god. Med en trøblete overgangshistorikk og tidligere mislykket opphold i Southampton, hvor han også kom i midten av sesongen, er han avhengig av å lykkes denne gangen. Tror nok han kjenner preset nå.

Brighton hadde ikke mulighet til å hente noen andre enn Forren i og med vi befinner oss mellom to overgangsvinduer, det er ikke tilfelle når kontrakten går ut til sommeren, da konkurrerer han med alle andre fotballspillere i verden.  Enten leverer han på høyt nivå eller så må han sette seg på flyet hjem igjen til Norge. Vi er usikre på hvem som vil ta han imot her hjemme da, tviler på Rosenborg prøver igjen.

I utgangspunktet skal han være god nok for ligaen, men jeg vil anta som de alle fleste fotballspillere som ikke har spilt fotball på en stund at han vil bruke tid på å komme i kampform, sier TV2-ekspert Kasper Wikestad til VG

Les også: