Albert Grønbæk og Martin Ødegaard

Tidligere i dag kom nyheten om at Napoli og flere Premier League klubber ønsker seg en av Bodø/Glimt sine aller viktigste spillere.

Albert Grønbæk Erlykke ble hentet i fjor sommer fra Aarhus for 3,3 millioner euro. – 22 åringen er en suksess for Bodø/Glimt på banen og nå også for de som sitter og teller penger på bakrommet.

Bodø/Glimt leder Eliteserien igjen og en viktig brikke i suksessen er den danske midtbanespilleren Albert Grønbæk. På 60 kamper har det blitt 18 mål og og syv målgivende passninger.

Les: Eks Bodø/Glimt stjerne Victor Boniface er ønsket av Premier League gigant

Tuttomercatoweb skriver at Napoli har fått opp øyenene for Grønbæk, de ser på han som en perfekt erstatter for Piotr Zielinski neste sesong. – På grunn av konkurranse fra Premier League er ikke den italienske storklubben klar til å vente helt til sommeren med å gjøre et kjøp. Den italienske avisen skriver at 8,5 millioner euro står klar for å sendes nordover.

Da vi først meldte om saken for noen timer siden startet kommentarene å hagle.

Våre lesere er samstemte og Bodø/Glimt fansen er enda sikrere i sin sak. 100 millioner er ikke i nærheten nok for at det skal bli et salg.

En skriver: «Det er 50 millioner for lite»

En annen skriver: » Vi må slutte å selge oss billig»

For Bodø/Glimt er det ingen hast, de har kontrakt ut 2027 og har ambisjoner om å bite fra seg i Europa og høste de fruktene det gir.

Les på Radiosporten: Barcelona planlegger storslått avskjedskamp for Lionel Messi