Listen, lad. (foto: liverpool, twitter)

Denne uken ble det klart at Virgil van Dijk drar på seg kapteinsbindet hos Liverpool. Et klokt og naturlig valg av Klopp og gjengen. Med seg i ledergruppa får nederlenderen en spiller som har blitt så vant til å få pes i media, at han var overbevist han skulle få kjeft da mester Klopp kom spankulerende på treningsfeltet i Singapore.

Trent Alexander-Arnold ble tildelt visekapteinsjobben i en setting med helt andre forventninger.

LES: Sky Sports: PSG ga Mbappé mulighet til å signere med Real Madrid

-I begynnelsen trodde jeg han (Klopp) ville fortelle meg at jeg skulle slutte å miste ballen, begynner Alexander-Arnold til klubbens hjemmeside.  

-Det var en deilig opplevelse. For å være ærlig, det var ikke noe jeg forventet i det øyeblikket. Jeg tenkte at vi ville ha en samtale rundt det på et tidspunkt, men ikke der. Så det var spesielt, et øyeblikk jeg vil huske, sier Trent Alexander-Arnold.

LES OGSÅ: En av Premier Leagues beste keepere har valgt neste klubb