(c) Bilde: Levanger: Elias Hadaya

Den svenske skuddstoppere kommer opprinnelig fra Stokholm, men har de siste to årene spilt i Assyriska FF. Før Assyriska spilte ha 4,5 år i AFC Eskilstuna. I Eskilstuna var han med på klubbens klatring fra 1. divisjon (3. nivå) til Allsvenskan (høyeste nivå).

Levanger hadde en trist sesong i OBOS-Ligaen som endte med nedrykk, nå jobber de med å finne tilbake gnisten og kjempe seg tilbake. – Deres nye hovedtrener Magnus Powell har funnet en god siste-skanse i 194 cm høye Elias Hadaya.

Les: Mosa Doboyou er tilbake i Levanger

-Grunnen til at jeg velger Levanger er at jeg har fått et veldig godt førsteinntrykk av klubben. Jeg satt igjen med en veldig god følelse etter prøveoppholdet mitt. For meg føles klubben som en stor familie. Jeg kommer til Levanger for å spille fotball, og ikke for å tjene penger.

Elias er fornøyd med starten og synes kroppen kjennes bra ut. Det blir en spennende tid frem til seriestart 13. april. Elias selv er i hvert fall klar til å gi Jonatan Byttingsvik kamp om plassen.