Benjamin Karamoko

Han var med Haugesund til treningsleir i Marbella og var imponerende, han ble med tilbake for å sjekke ut forholdene i byen og i klubben. 

Haugesund ønsker å hente Benjamin Karamoko fra Saint-Étienne. Den 22 år gamle midtstopperen ble med tilbake til Haugesund, og var tirsdag innom stadion for å sjekke ut forholdene.

Les: Terminerte kontrakten med Haugesund på mandag, ny klubb idag

I Saint-Etienne var han lagkamerat med Alexander Søderlund som nå er tilbake i Rosenborg. – Hvis lysten er der, vil Benjamin møte sin tidligere lagkamerat i Eliteserien 21 mai.

«Karamoko var her for å bli kjent med byen og klubben. Han har allerede reist tilbake til Frankrike, og begge partene vil nå tenke seg litt om. En slik prosess kan fort ta litt tid» forteller FKH-trener Eirik Horneland til Haugesundnytt.

Han er en ledertype
Karamoko beskriver seg selv som aggressiv og sterk i duellspillet. 22-åringen har glidd rett inn i FKH-gjengen, og er ifølge klubben en ledertype.

– Karamoko er rask, har god fysikk og er bra på ballen. Han klarte seg veldig fint under treningsleiren i Marbella, forteller Horneland.

Karamoko er født i Frankrike, men har røtter fra Elfenbenskysten.

Tipper du? Øk gevinstene med oddstips fra Oddsen.nu!