Lindstrøm så mot balløya, men valgte italiensk havneby. (foto: eintracht, twitter)

I hele vinter har Jesper Lindstrøm vært linket til Premier League-overgang fra Eintracht Frankfurt. Det endte med forrige sesongs overraskelsesklubb, Napoli, på den danske landslagsspilleren. Nå deler 23-åringen vurderingene som gjorde at han nå ikke løper ut på Anfield i den ikoniske røde drakta.

-Jeg har hele tiden kjent til at det var interesse. Det var Leipzig, Napoli og ulike andre klubber, Liverpool var også der, sier Lindstrøm ifølge Bold.

LES: Fikk tilbud om leie av Manchester United-spiller – takket høflig nei

-Jeg måtte tenke gjennom og undersøke hva som ville passe best for meg. Det var jo Liverpool, men igjen – ville jeg få spilletid? Ville det være smart å dra til Liverpool? Jeg er Liverpool-fan, det vet folk godt. Det kunne vært en sinnsyk opplevelse, men hvis jeg ikke spiller, så kan jeg like gjerne sitte og se dem på TV og være i en annen klubb, sier Lindstrøm.

LES OGSÅ. Noen få svake seriekamper unna Nagelsmann-comeback

Høres ut som en reflektert ung mann som kommer til å nå langt.