Hjem Ishockey Vant Steven McDonald Extra Effort-prisen for 3dje gang
Vant Steven McDonald Extra Effort-prisen for 3dje gang

Vant Steven McDonald Extra Effort-prisen for 3dje gang

april 10, 2017

At New York Rangers fansen er spesielt glade i Mats Zuccarello viser de hver gang det er kamp og også med å hedre han for sin innsats for laget med å gi han prisen oppkalt etter politihelten Steven McDonald. To ganger tidligere har de ønsket å vise sin begeistring gjennom denne prisen, det var i 2014 og 2016.

Det er første gang prisen deles ut hvor Steven McDonald ikke er i live, han døde i januar i år, det var hans enke og sønn som stod for utdelingen denne gangen. Prisen har vært en fast del av New York Rangers i mange år, Steven McDonald som var livslang fan av laget ble skutt i tjeneste som nyutdannet politimann i 1986.

Utmerkelsen deles ut årlig til den spilleren som New York Rangers-fansen i størst grad synes har gjort en ekstraordinær innsats for laget. Zuccarello var tydelig beveget da han tok imot prisen før kampen mot Pittsburgh Penguins i Madison Square Garden i natt.

«Det er et stort øyeblikk. Det er den gjeveste prisen og den jeg setter høyest. Det at det er fansen som har stemt gjør det ekstra stort», sier Zuccarello til

Og kampen ? – den endte New York Rangers – Pittsburgh Penguins 3-2

 

Les også: