Van Gaal tegner og forklarer i tiden som landslagstrener.

For et par år siden fortalte Louis van Gaal med innlevelse og bitterhet om hvordan han satt igjen som syndebukk hos Manchester United uten å få muligheten til å bygge opp en titteltropp. Dette var for en jobb han hadde frem til 2016, så nederlenderen har tydeligvis tungt for å fordøye nederlag. Denne uken kom den tidligere nederlandske landslagstreneren med nye uttalelser som skal forklare hvorfor han ikke nådde toppen. Denne gangen er det Argentina som er den Store Stygge Ulven.

Argentina – Nederland i VM 2022 vekker fortsatt sterke følelser. For en underholdning! Det var aldri vakkert, men hvordan kampen endret karakter da de oranje fotballkrigerne snudde kampen, straffekonk med villmann Martinez mellom stengene for Argentina og stadige sammenstøt mellom illsinte nederlandske spillere og Messi og gjengen.

LES: Drømmer om å overbevise Guardiola til å ta den tøffeste jobben på markedet

Louis van Gaal og Nederland endte som taperne, Argentina senere som verdensmestere. For steinansiktet van Gaal var det noe som ikke stemte.

-Når man ser hvordan Argentina fikk målene sine og hvordan vi fikk våre. Man kunne også se hvordan de argentinske spillerne gikk over grensen uten å bli straffet. Jeg tror det hele var planlagt, sier van Gaal til NOS Sports.

Oj.

Etter intervjuet ble den tidligere landslagstreneren spurt hva han mente med den kommentaren. Van Gaal hadde sagt sitt, og ønsket ikke å kommentere ytterligere.

LES OGSÅ: Eric Bailly har takket for seg på Old Trafford

Noe sier oss at vi kommer til å høre historier fra Van Gaal om denne kampen – også om ti år.