(c) Bilde VIF: Osame Sahraoui

Oslo gutten Osame Sahraoui har vist seg frem som en skikkelig ballkustener i sin debutsesong for Vålerenga. Det er ikke bare det at han er kort (170) som gjør at han minner om Myggen på sitt beste. – Sahraoui har en teknikk og lekenhet med ball som gjør at han vil nå langt.

Sahraoui kom til Vålerenga fra Hauketo i 2014, i sommer valgte Vålerenga å forlenge avtalen ut 2023, det var en meget fornøyd spiller som snakket med pressen: «Jeg håper å kunne spille meg til fast plass etter hvert, og bli en av de viktige spillerne med både scoringer og assist. Det er en veldig god lagmoral her og vi har store ambisjoner både spillemessig og utviklingsmessig»

Les: Zymer Bytyqi klar for ny klubb etter seks år i Viking

19 åringen er gjenstand for interesse fra en rekke klubber, i følge Nettavisen er det den belgiske klubben Club Brugge som så langt er nærmest et bud. – De trenger å raske på for de er overhodet ikke alene, de har konkurrenter i sitt eget land og i den øverste divisjonen i Frankrike og den 2.Bundesligaklubben St. Pauli.

Vålerenga vil trolig motta minst et bud i løpet av vintervinduet, manager Dag-Eilev Fagermo er ikke keen på å selge, han vil gjerne ha Osame Sahraoui også i årets sesong. – Det kan være lurt både sportslig og økonomisk.

Les: Pochettino har Premier Leagues råeste som toppmål