Mason Greenwood og Jadon Sancho

Manchester United lar heller Mason Greenwood gå gratis eller sitte ut sin avtaletid på benken fremfor å la han gå til en av flere Premier League rivaler. – Nesten alene på markedet, trodde de, var Juventus klare til å komme med et bud som virkelig ville svi på pungen.

Manchester United har allerde fortalt de både Barcelona og Getafe de ønsker seg minst 50 millioner euro, en pris den gamle dame ikke ønsker å betale, men det har ikke hindret dem i å bli enige med Mason Greenwood.

Les: Aston Villa kjærestene Alisha Lehmann og Douglas Luiz er på vei til samme klubb!

Så langt har flere klubber fulgt nøye med, blant annet ​​​​Atletico Madrid, Fenerbahçe, Lazio og Napoli, men de har hatt en vente og se holdning. Juventus har frem til nå regnet med å være rimelig alene og håper på å få en halv pris, eller enda bedre, en låneavtale ut sesongen og en gratis overgang når Mason Greenwood sin avtale går ut på dato neste sommer.

Valencia skal ha kommet med et bud, noe som helt klart ødelegger for Juventus selv om det budet også er lavt. Daily Mail skriver i dag at Valencia har kommet med et bud på 31 millioner euro. Langt under det Manchester United ber om, men nå ruller ballen.

Selv om Mason Greenwood har blitt enig med Juventus er det i La Liga han ønsker å være. – Han trodde alle dørene til spansk fotball var lukket. Valencia har fordelen av at 22-åringen skal imidlertid prioritere å bli i La Liga.

Den siste sesongen sto han for åtte mål og seks assist på 33 kamper i Getafe-trøya. Men låneavtalen går ut i juni, og Greenwood har selv bekreftet at han forlater Getafe da.

Les på Engelske klubber: Fra Europas største rebell-klubb til Premier League som yngste trener ever

Greenwood spiller fotball igjen etter at siktelser for voldtektsforsøk og overfall mot ham ble henlagt tidlig i 2023.