Lektor Sanchez

Kjøpet av Alexis Sanchez er i dag for Manchester United fans mindre populært enn rotfylling, parkeringsbot og restskatt, men nå går «marerittet» mot en avslutning.  

Den chilenske superstjernen kom i til Old Trafford i en høyt profilert bytteavtale Henrikh Mkhitaryan, etter å ha sett hva han presterer på banen er det ingen overraskelse at Manchester United ønsker å slippe å betale vanvittige 425.000 pund i uken – pluss 75.000 pund pr kamp. – I følge The Sun er en ny bytteavtale det som kan redde noe av pengene og litt av æren.

Det er Inter Milan som kan tenke seg å hente den tidligere Arsenal og Barcelona-stjernen, med Juventus som tredjepart.

Sanchez fikk sitt gjennombrudd i Udinese, hvor han scoret 21 ganger i 112 kamper før han fikk et trekk til Barcelona. – Det hevdes Italia, etter Arsenal, er hvor Sanchez har følt seg mest komfortabel, og hans agent er sagt å ha hatt foreløpige samtaler med Inter  Milan.

Inter Milan har selvsagt avgangen til Mauro Icardi i tankene når de nå vil hente inn Sanchez. Når Icardi forsvinner til Juventus blir det som en erstatter for Paulo Dybala som skal ha blitt enige om en overgang til Old Trafford.

Les: Paulo Dybala i samtaler, har bestemt seg for Premier League

Så for at Manchester United skal kunne våkne opp fra sitt chilenske mareritt, må Paulo Dybala erstattes med Mauro Icardi og dermed lage plass for Alexis Sanchez.

Les: Sirkus Icardi bestemte seg – for så å ombestemme seg igjen

  • Vi ønsker lykke til i Italia.