På tide å hente inn den franske midtstopper-krigeren? (foto: united, twitter)

Neste generasjon Real Madrid-stjerne Alvaro Fernandez og neste generasjon Barcelona-stjerne Marc Jurado er allerede i hus hos United. 16-åringen Alejandro Garnacho hos Atletico Madrid er visst også på vei inn til Manchester for signering av femårskontrakt. Vi skulle tro United har gjort seg mette denne sommeren på å rappe talenter fra La Liga-gigantene.

Nope.

Ifølge Stretty News har United sendt forespørsel om La Ligas yngste spiller gjennom tidene, Luka Romero.

Les: BeIN Sports: Juventus har skaffet seg den optimale scoringsmaskinen

I juni fikk Romero hjelp til å knyte skolissene sine og ble sendt inn som innbytter for Real Mallorca mot Real Madrid. 15-åringen ble med dette tidenes yngste spiller i La Liga. Ikke overraskende blir Romero vurdert som kanskje det aller største offensive talentet i spansk fotball.

Nå har Uniteds representanter forhørt seg om mulighetene for å hente spilleren med tre nasjonaliteter: meksikansk, argentinsk og spansk til verdensmetropolen Manchester.

Les på Spansk fotball: Lionel Messi tilbake på treningsfeltet

Romero begynte å trene med førstelaget til Mallorca i juni, men er selvfølgelig ikke regnet som profesjonell ennå (på papiret).

Messi-aktig, blir brukt som bilde på spillestilen til 15-åringen. Manchester United akter ikke å stå med lua i hånden og vente på denne muligheten. Med Fernandez, Jurado og Garnacho valfartende til Manchester, har Solskjær og gjengen vist at Uniteds stjerne henger høyt på gutterommene hos de virkelig store talentene i Spania.

Go United!

Les: Zidane har planen klar for Martin Ødegaard