Hjem FotballChampionship Utrolig: Veteran tilbake i England for å fullføre en avtale
Utrolig: Veteran tilbake i England for å fullføre en avtale

Utrolig: Veteran tilbake i England for å fullføre en avtale

september 6, 2017

Sam Allardyce (Big Sam) spilte for Bolton Wanderers i totalt over 10 år og var manager omtrent like lenge, han var kjent for å skaffe klubben mildt sagt overraskende spillere. Nå etter han er ferdig er klubben i ferd med å gjøre det igjen.  – Julio Baptista er for tiden i England for å fullføre en avtale. 

Julio Baptista er ikke en hvem som helst, mang en fotballsupporter får en liten tåre i øyekroken. Den 35 år gamle tidligere landslagsspilleren for Brasil har i sin karriere vært på klubber som Sevilla, Real Madrid, Roma og Arsenal i sin karriere, er nå er han på vei til Championship klubben Bolton.

Her er det som skjedde sist gang Baptista var i England:

I forrige måned ble det rapportert at Baptista var i samtaler med Bolton over å signere med klubben, og nå har 35-åringen tatt til Instagram for å gjøre sine fans oppmerksomme på at en stor kunngjøring kommer.

 

#getready #comingsoon

Et innlegg delt av Júlio Baptista Oficial (@juliobaptistaoficial)


Forhandlinger har tatt lengre tid enn forventet, men det ser ut som at Baptista blir Bolton spiller, han kom gratis da kontrakten med MLS klubben Orlando City gikk ut i november.  Han har bare vært en sesong i Premier League, i Arsenal på utlån fra Real Madrid (2006/07).

 

Med 47 landskamper bak seg er nå veteranen klar for Bolton i en overgang som ville være en drøm for Sandefjord (de digger gamle helter). Lykke til både til klubb og spiller, det er noe de trenger. Bolton har hatt en grusom start i Championship med bare to poeng på fem kamper.

 

Les også: