Hjem FotballEliteserien Utestengt fra trening og kamp for tredje gang
Utestengt fra trening og kamp for tredje gang

Utestengt fra trening og kamp for tredje gang

september 8, 2017

Vingen Edwin Gyasi som i år har fått sin debut på det ghanesiske landslaget har tydeligvis store problemer med å tilpasse seg livet i Ålesund. Edwin er født i Nederland og har spilt før klubber der frem til han i fjor kom til Eliteserien. Sunnmørsposten skriver at han nå ikke får lov til å delta på treninger inntil videre og at han ikke blir med på søndagens hjemmekamp mot Stabæk. 

 

«Vi har hatt møter med Edwin i dag, der vi har gitt beskjed om at han ikke er med i troppen på søndag. Årsaken er gjentatte brudd på våre interne regler» sier AaFK-sportssjef Bjørn Erik Melland til avisen.

Han har rukket å bli 26 år, men omtales fortsatt som stortalent, trolig hadde han kommet lenger, hvis ikke han var i konstant trøbbel.  7 klubber på 7 år er et forholdsvis sikkert tegn på at noe er veldig galt.

Denne gangen er det ikke sikkert de klarer å løse problemene, tre ganger er mye.  Det er stor irritasjon i spillergruppen over den måten han har opptrådt på, men klubben har ikke fortalt hvilke regler som er brutt. Forrige gang var etter han kom sent tilbake fra ferie.  Da klarte de å løse situasjonen.

 

Det har ikke kommet noen flere kommentarer fra noen, kantspilleren har tre mål og tre målgivende på 16 kamper fra start. I debutsesongen i 2016 viste han seg frem med seks mål og fem målgivende på 18 kamper.

Les også: