Hjem Fotball Utenlandsk presse dekker signering til OBOS ligaen

Utenlandsk presse dekker signering til OBOS ligaen

mai 3, 2017

Flere aviser i de skandinaviske landene og England har omtalt at den tidligere Bolton- og West Ham kapteinen Nigel Reo-Coker fortsetter karrieren i Start.  Også flere av hans gamle klubber har skrevet om signeringen og ønsket han lykke til videre. Nigel Reo-Coker har hatt kapteinsbindet i klubber som Bolton og West Ham i Premier League, og han har også klubber som Aston Villa, Wimbledon og Ipswich på sin CV.

Nigel Reo-Coker (32), som har spilt over 200 Premier League-kamper, håper å komme til Kina på slutten av karrieren. Men siden hans siste offisielle kamp i 2015 for Montreal Impact i MLS – og siden han ble sluppet på free transfer i 2016 – har det gått litt kronglete for engelskmannen.

De fleste avisene skriver at dette kan være en ny mulighet for han etter noen dårlige år, hvis han klarer å hjelpe Start opp i Eliteserien vil det kunne revitalisere hans karriere.

Se videointervju med Nigel på Start sine sider

Foto: (c) IK Start

 Vi har startet en nysatsning innen E-sport , følger du denne linken kan du lese alt om det.E- sport i samarbeid med iGame Norges raskeste casino.

Lesetips til deg.