Casper Ruud som pr akkurat nå ligger på femteplass i ATP-rankingen er seedet inn som nummer fure i sesongens fjerde og siste grand slam.

US Open starter 28. august, etterfulgt av kvalifisering og finaler påfølgende uke. – Det kjempes om 2000 rangeringspoeng og fete pengepremier.

Les: Vil Johan Hove skal fylle vakuumet etter Sander Berge

Hvor mye er det å vinne?
Årets siste smell nærmer seg med stormskritt. US Open starter 28. august og varer til 10. september. Uken før kvalifiseringen og den såkalte «fanuken» starter med deltakelse av noen tennisspillere og stjerner fra andre felt. Årets utgave blir unik. Novak Djokovic, som ikke var i stand til å spille i fjor fordi han ikke var vaksinert mot COVID-19, returnerer til New York-turneringen.

Juan Martin Del Potro spiller her også i år, det blir den siste turneringen i karrieren. Argentineren ønsker å avslutte karrieren der han vant sin grand slam.

Den forsvarende mesteren i herreturneringen er Carlos Alcaraz. Iga Swiatek skal forsvare fjorårets seier i kvinnekategorien.

US Open-myndighetene har bekreftet at årets premiepenger har økt med 8 prosent sammenlignet med 2022 US Open.

Tennisspillere er i år for de største premiepengene turneringen har tilbudt på 50 år etter at den etablerte et prinsipp om likelønn for herre- og kvinnedelen av arrangementet. For 50 år siden var premien for å vinne US Open $25 000 for både menn og kvinner. I 2023 vil vinneren av konkurransen ta hjem en sjekk verdt tre millioner dollar.

Alle som deltar i turneringen fra hovedtrekningen vil motta en sjekk på minimum $85 000 – eller mer avhengig av hvilken runde de avslutter i.

Les på F7: Hvis du er fan av Harry Potter finnes det en pub i Krakow du bare må besøke