My man. (foto: united, twitter)

Newcastle fikk sin revansje etter tapet i ligacupfinalen. For Man United-spillerne ble det en skikkelig wake up call, der trenerteamet ble beordret ut av garderoben etter kampen.

Erik ten Hag fikk sagt sitt til spillerne etter kampen, men Luke Shaw forteller om en seanse der alle som ikke bar kampdrakta måtte trekke seg ut av garderoben. Her måtte det en alvorsprat til mellom gutta.

LES: Har aldri, aldri skjedd i Premier League

-Jeg tror ikke de (Newcastle) vant kampen på kvalitet i dag, de vant den på passion, sult, holdning. At de hadde høyere motivasjon enn oss (til å vinne), det skal ikke være mulig, begynner Shaw til Sky Sports.

Venstrebacken forteller om drop of levels fra spillerne allerede før landslagspausen, dette må stanses .

-Spillerne hadde en prat i garderoben etter kampen uten staff til stede, for når det kommer til stykket er det opp til oss spillere på banen. Det var ikke i nærheten godt nok og vi måtte prate gjennom det og stå for det. Når vi går ut på banen må vi kjempe for hverandre, noen ganger denne sesongen har det ikke vært sånn. Vi må innrømme problemet og finne raskt ut av det, for vi kan fortsatt ha en god sesong, men ikke med prestasjoner og resultater som dette, kommer det fra Shaw.

LES OGSÅ: Premier League-jobb som skreddersydd for Nagelsmann

Vi digger når spillerne skjønner de ikke kan klage på været, dommeren eller treneren og tar selv skylda for svake prestasjoner. Først da kan noe gjøres.