Saul Niguez

Saul Niguez har gitt Diego Simeone beskjed om at han vil vekk fra klubben. Etter at byttehandel-plot´et med Barcelona gikk i vasken der Griezmann og Saul skulle møte hverandre i svingdøra, jobbes det intenst for å løse det kjølige forholdet mellom Atletico-manageren og midtbanespilleren.

-Forrige sesong snakket han med klubben om hva han har bruk for, og han savner å spille på en posisjon hvor han føler seg viktig. Jeg mener at Saul ble Saul fordi han kan spille alle steder, men han og flere rundt ham ser det kanskje som negativt, sa Simeone tildligere i sommer ifølge AS.

Ikke bare kanskje.

Les: Gnistret til i første kamp for Roma – nå lemper Chelsea to nye spillere til Serie A

Linken til Premier League-klubber har vært sterk hele sommeren. Manchester United, Liverpool og Chelsea har alle vært koblet til en mulig Saul-overgang, men ingen har gått til handling. Ifølge The Daily Telegraph gjør Atletico nå et siste fremstøt der leieavtale frontes.

Den engelske avisen hevder Chelsea har gitt signaler om at de er interessert.

La Liga mester i solnedgang!

Les på Popidol: UEFA-sjef Aleksander Ceferin vil legge agenter til i Fair Play regler

Det er Declan Rice som skal være det store målet, men Chelsea skal ikke ha noe hastverk med å forsterke på midtbanen. Ifølge Daily Telegraph vurderer Granovskaia og gjengen likevel å hoppe på muligheten når Saul gjøres tilgjengelig på leie.

Hentes spilleren både Manchester United og Liverpool skal ha definert som verdig til midtbanen, blir Chelsea skikkelig, skikkelig skumle.

Les: Fransk media: PSG har dratt fram Plan B – i kontakt med Mbappé erstatter