Samuel Umtiti

Det var den tidligere Manchester United manageren Jose Mourinho som i fjor sommer startet jakten på på Barcelona forsvarsspiller Samuel Umtiti. – Denne sommeren er klubben på jakt igjen, men nå har også Manchester City kastet seg inn i kampen. 

Franske Samuel Umtiti som lenge var en del av Lyon har avtale med Barcelona frem til 2021, avtalen inkluderer en saftig utkjøpsklausul på 60 millioner euro.- Det var ikke noe problem for Jose Mourinho i sommer og det blir sikkert ikke noe problem for Ole Gunnar Solskjær heller som har et reelt behov for å styrke midtforsvaret.

Les: Mangler førstekeeper, løsningen kan være i Molde

Ifølge de siste rapportene fra Spania, blant annet Mundo Deportivo, vil både Manchester United og deres rivaler Manchester City kjempe om Umtiti i sommer.

25 år gamle Samuel Umtiti er snart spilleklar igjen etter langvarig skade og vil oppleve at det er trangere enn på lenge i forsvaret til Barcelona. Manager Ernesto Valverde skal være villig til å selge Umtiti som har vært i klubben i 3 sesonger for å finansiere et par «drømmekjøp».