Neste generasjon midtstopper. (foto: sevilla, twitter)

Er midtstopper-ressursene bra nok i troppen til United? Spør du Rio Ferdiand og Gary Neville, får du et klart no! Ser du på Premier League-tabellen får du et tja.

Ruben Dias ble denne sesongen hentet til City fra Benfica og gjorde som landsmann Bruno Fernandes. Etter noen spark på ballen i verdens tøffeste liga var dommen klar: Brilliant!

Les: Ny sjef får trolig Sander Berge til å bli

Citys midstopper vant Football Writer´s Player of the Year Award i debutsesongen og har vært outstanding i Premier League og Champions League.

Manchester United har sin Harry Haguire, Victor Lindelöf, Eric Bailly, m.fl. Andreplass i Premier League, ute av Champions League, tap i Europaligafinalen. Kommer United unna en massiv erstatning i midtforsvaret?

Etter å ha opplevd United-midtforsvaret med Maguire på skadebenken (ingen clean sheets) og ryktene om kobling til tre midtstoppere, antyder det at Solskjær selv mener nei.

Les på Engelske klubber: Aston Villa vinker adjø til tre spillere

Raphael Varane, Pau Torres, Jules Koundé. Alle midtstopperne har vært linket til United de siste månedene. Varane sa denne uken at det ikke var tid for å prate om fremtiden før EM, men med Zidane ute av Real er bindingen svakere.

Pau Torres ville heller ikke prate om fremtiden (han hadde nok med å slå United i Europaligafinalen), men Villareal-presidenten kommer ikke til å holde ham tilbake. Vil spilleren bort og en klubb kommer med pengene er exiten et faktum, kommer det fra presidenten.

Og Jules Koundé?

Sevilla-spilleren prater villig i vei om at han egentlig er klar.

-Når det gjelder fremtiden min er det det klart at jeg kanskje bytter klubb i sommer, men ingenting er avgjort ennå, jeg har ikke tatt avgjørelsen, sier Koundé ifølge Teamtalk.

Klart at jeg kanskje.

Les på Popidol: Barack Obama mer imponert over Rashford enn klokkene til Haaland

Koundé har en utkjøpsklausul på solide 90 millioner euro, men ryktet går at Sevilla har åpnet opp for salg hvis bud på 70 millioner euro skyves over bordet.

Tre av markedets mest spennende midtstoppere er i spill. Dette er ikke en mulighet United lar gå fra seg.

Les: Parkerer all konkurranse med rekordbud på kaptein Jack Grealish