Big Harry.. (foto: spurs, twitter)

Manchester United skal signere en spiss i sommer som vil sørge for at Premier League tittelen kommer nærmer, det samme for de største trofeene ute i Europa. Harry Kane er hovedmållet, men United forventer at Spurs-boss Daniel Levy vil gjøre det nærmest umulig. For den tidligere United-midtstopperen Nemanja Vidic (2006-14, 300 kamper) er det ingen krise hvis Kane glipper for de røde djevlene.

-Jeg ville ikke kjøpe en ny spiss hvis jeg ikke var helt sikker, 100 prosent sikker. Hvor gammel er han nå? Han er en topp spiss det siste tiåret og vil score flere mål, men jeg ville definitivt gått for andre alternativer, begynner Vidic på Rio Ferdinands youtube show FIVE.

LES: Gjør klar den store kontrakten til Andreas Pereira

Så hva stemmer ikke med Kane?

-Det er viktig å ha en spiss for mange år. Klubben må tenke år fremover og finne spillere som er 23, 24. De blir der i syv år, sier Vidic.

Kane er rett spillertype, men den snart 30-årige spissen står i veien for den langsiktige satsingen, mener Vidic.

Her må vi si oss uenige i Vidic. Manchester United må stabilisere seg på topp fire og være tittelkandidat allerede fra neste sesong. Harry Kane er spilleren som behersker Premier League over tid bedre enn noen andre aktive angrepsspillere. 4-5 gode sesong med Harry Kane på Old Trafford er verdt investeringen.