Ole. (foto: united, twitter)

Ole Gunnar Solskjær var innstilt på å hente Real Madrids Sergio Reguilon. Venstebacken fikk gjennombruddet på utlån til Lopetegui forrige sesong, men er fortsatt et stykke bak Mendy og Marcelo i køen. Det meste var klart, helt til Zidane og gjengen la inn en angreknapp i kontrakten.

Det skal ha vært Reals tilbakekjøpsklausul som fikk Ed Woodward til å sette ned foten. United skal selv forvalte sine investeringer, basta. Tottenham lukket gladelig øynene for klausulen, og har ifølge Teamtalk Reguilon inne for siste detaljer og medisinsk sjekk.

Les: Skal vi tro Flick, har Liverpool skaffet seg noe helt ekstremt

Og United mangler fortsatt mangler sin venstreback.

Ifølge portugisiske A Bola, har United derfor snudd seg og tatt opp tråden igjen med Portos Alex Telles. 27-åringen har stått på de røde djevlenes short-list, men ses nå på som en ny mulighet etter at Porto justerte forventningene sine.

A Bola hevder den portugisiske klubben har kuttet brasilianerens pris til rundt 215 millioner kroner, noe som har sendt Telles tilbake på tegnebordet til United.

Les på F7: Premier League skal selvfølgelig deles med Kina, Boris

Telles er inne i sitt siste år av kontrakten. Porto ønsker derfor å cashe inn før brasilianeren forsvinner på free tranfer neste sommer. Hvis United mener Telles er mannen som skal sørge for at venstresiden er dekket gjennom hele sesongen, da skjer dette.

Les: Solskjær kom for sent, Manchester United mistet høyrevingen som matcher Sancho