Moyes trenger King og Benrahma for å skape trøbbel for Milner.(foto: milner, twitter)

Etter å ha vært en klubb som har overrasket i øverste divisjon, har nedrykket til Bournemouth fått det helt til å rakne. Manager Eddie Howe forsvinner fra klubben og profilene Nathan Aké, Callum Wilson og Joshua King tar turen ut på overgangsmarkedet.

Da Manchester United raste desperate rundt på spissjakt i januar, skal Solskjær og gjengen ha lagt inn et bud på rundt 325 millioner kroner. Bournemouth hadde større ambisjoner enn dette og takket nei. Nå har klubben tapt store summer på nedrykk, og må ifølge The Telegraph ta til takke med halvparten, mellom 100 og 160 millioner kroner for King.

Les: Manchester United kliner til og henter David de Gea erstatter

Dette må jo være gode nyheter for United, eller?

Ifølge den engelske avisen er det Brighton med nyinnkjøpte Adam Lallana som har blinket ut King som forsterkning før neste sesong, mens United sitter stille i overgangsbåten.

Les på F7: Manchester United, Barcelona og Real Madrid blant verdens 50 mest verdifulle klubber i 2020

Joshua King hadde (nesten) muligheten til å være med på den fantastiske oppturen med United, kapringen av 3. plassen i Premier League og Champions League-spill neste sesong. Istedet må han velge mellom å bli med Bournemouth ned eller sende bagasjen til badebyen Brighton.

Selv om The Sun hevder Everton også er interessert i King, blir dette dessverre en ræva sesong for den norske landslagsspilleren.

Sikker på at du ikke har behov for King på billigsalg, Solskjær?

Les: Nilsen skal ha vært i møte med Brann-ledelsen søndag morgen