Kommer nok til å gjøre Zidane grinete. (foto: united, twitter)

Vi skal ikke pirke i Barcelona-såret og heller fokusere på endringene som ligger foran når Ronald rir inn i byen.

Og endringene kan bli store.

Ifølge Mundo Deportivo skal Barcelona koste ut et titalls spillere der minst tre får lampene til å blinke hos Manchester United.

Les: Solgt for 6 milliarder kroner

Blant disse er Ousmane Dembele, Arturo Vidal og Ivan Rakitic. Tre spillere den spanske avisen hevder alle står på ønskelisten til Solskjær.

Mundo Deportivo hevder videre at Barcelona er villig til å åpne døra for bud på helt ned mot 300 millioner kroner for Dembele. Den franske landslagsspilleren som ble kjøpt fra Dortmund for over milliarden har riktignok vært uvirksom store deler av sesongen med stusslige 10 La Liga-kamper fra start, men når 300 tallet viser seg på kassa-apparatet, kan dette bli en virkelig interessant investering for United.

Les på Popidol: Ny episk tegneserie! Sidequest – Det midlertidige brorskap!

Rakitic og Vidal ser ut til å være på vei til Serie A i sommer, men med prislapper på rundt 260 millioner kroner på hver, kan United slå til hvis Solskjær mener det er riktig.

Så mens United er i ferd med å gi etter og betale godt over milliarden for Jadon Sancho, ligger den unike muligheten der til å hente tre stjernespillere fra en av verdens største klubber for under milliarden.

Hmm, dilemmas. Denne muligheten kommer trolig aldri tilbake.

Les. Blir svinedyrt for Chelsea hvis United taper forhandlingene