Er visst fortsatt i tankeboksen. (foto: united, twitter)

Det er få som tror Manchester United starter neste sesong uten en ny midtstopper. Pau Torres og Rafael Varane (hvis han forlater Real) er sterkt linket til gjengen på Old Trafford, nå ryktes det også at Solskjær, stinn av selvtillit, går rett på et Liverpool-mål. Hvis det passer United.

De to forrige sesongene var Liverpool on top of the world og «alle» ville være med på reisen til Klopp mot fotballens Mount Olympus. Så taklet Jordan Pickford Virgil van Dijk opp på operasjonsbordet forrige oktober, og Liverpools utgangspunkt endret seg totalt.

Les: Kan bli billigere å sparke Mourinho, men da har Tottenham allerede tapt

Nå er det kamp om i det hele tatt å kvalifisere seg til spill i Europa neste sesong. 3-1 tap i første CL-kvartfinale mot Real Madrid lover heller ikke godt.

Nå er det Manchester United som har flow. Dette vil selvfølgelig også påvirke attraktiviteten på overgangsmarkedet. Eric Bailly har ett år igjen av kontrakten og kan være på vei ut i sommer. Ifølge Eurosport har United i tillegg til Torres og Varane blinket ut spilleren Liverpool har bestemt seg for å hente.

Les på F7: Mino Raiola benekter de krever 400 millioner rett i foret!

Ifølge The Athletic er Liverpool inne i advanced talks med RB Leipzigs forsvarstalent Ibrahima Konate, der det jobbes steinhardt for å få på plass de siste detaljene for å kunne tykke på utkjøpsklausuls-knappen på 40 millioner euro.

Ibrahima Konate

Ifølge Eurosports kilde tenker Woodward og gjengen hardt på å melde seg på for å overtale Konate til å svinge mot Manchester. Er den franske midtstopperen tapt til Liverpool? Nope.

Eurosports kilde hevder Ozan Kabak har imponert Klopp med sine 5 clean sheets på 8 kamper. Bestemmer Liverpool seg for å utnytte kjøpsklausulen på Schalke 04-spilleren, betyr dette at de binder opp 18 millioner pund av et begrenset overgangsbudsjett. Går Liverpool for både Kabak og Konate skal det skaffes over 50 millioner pund, noe som er lite realistisk.

United har derfor gode muligheter til å skaffe seg Konaté – hvis de vil.

Les: Pochettino bør bli mistenksom hvis PSGs sportsdirektør vil ha en to-minutters prat